SVIŠČAKI MAŠUN SNEŽNIK

SLIKALI SO SE Z MEDVEDOM

V soboto so se člani PD SLOVENSKE KONJICE podali proti primorsko notranjskemu delu Slovenije, natančneje na Snežnik, kjer so dan preživeli v objemu mogočnih snežniških gozdov in v iskanju rjavih medvedov, ki jih v teh gozdovih kar mrgoli.

Če lahko rečemo, da je bil njihov pohod še kar uspešen brez mnogo odvečnega tavanja, je bilo njihovo iskanje medveda čista polomija, saj kljub neskočni želji po adrenalinskem bežanju pred to zverino, jim sreča tokrat ni bila naklonjena. Kljub temu pa jim ni bilo žal dneva, ki so ga preživeli v naravi saj so se vsi povzpeli do vrha Snežnika od koder so lahko videli vse do Jadranksega morja , Gorskega Kotarja ter ostalih bližnjih in bolj oddaljenih vršacov. V delu poti ki jih je vodila od Snežnika proti končnemu cilju Mašunu, pa so se med ostalimi zanimivostmi srečali tudi z mrzlišči, vrtačami in drugimi značilnostmi kraške planote.

Ker pa je trma ena izmed glavnih značilnosti konjiških planincev, so se na koncu, kljub bornemu izplenu lova za rjavim kosmatincem, z njim vseeno slikali in si tako do konca polepšali dan.

U.V.

IZKUŠENIM BRALCEM OBRAZNIH MIMIK BO KAJ HITRO JASNO, DA BI TOMAŽ V ROKAH RAJE DRŽAL KOZARČEK RUJNEGA IZ ŠKALC ,KOT PA KOZAREC KAVE IZ KDO VE KATERE ĐUNGLE

FRANCU SE TAKOJ VIDI, DA MU JE LETOS MANJKALO TURNE SMUKE, TUDI NA IZLETIH BREZ SMUČI, KAR NOČE IN NOČE IZ SMUKAŠKE POZE.

ČEPRAV SMO BILI VSI V PRIČAKOVANJU, DA UGLEDAMO MEDVEDA, SE JE JOŽE NA KONCU IZKAZAL ŠE KOT NAJVEČJI MEDVEDJI PRIBLIŽEK

G. ZALOŽNIK&CO. SO SE KLJUB TEMU, DA VSAK DAN DOMA OTEPAJO ZELJE, TUDI NA SNEŽNIKU ODLOČILI, DA BODO JEDLI ZELJE.

ČEPRAV JE NJEN MINISTER PREPOVEDAL UPORABO "DAN MLADOSTNE" IKONOGRAFIJE, SE MIRA NE DA, ŠE VEDNO SI ZA TA DAN PRIVEŽE OKOLI VRATU RDEČO RUTICO .

IZ MARJANA VEJE ENO SAMO VESELJE, V ZELJU JE NAŠEL KLOBASO, KAR JE ZA NJEGA ENAKO, KOT BI DOBIL NA TOMBOLI

ČE IRENA IZGUBI SLUŽBO V ŠOLSTVU, SE LAHKO MIRNE DUŠE ZAPOSLI NA POŠTI, NAČRTE JI LAHKO UNIČIJO LE E-MAILI

SPUST IZ SNEŽNIKA

SNEŽNIK

NA MALEM SNEŽNIKU

TABLA POLOVIČNO LAŽE, KER GRDA MIRA NI, SAM JE PA SAMA SEBI DRAGA, VEDNO JI NAMREČ ZMANJKA DENARJA, ŽE PRED NASLEDNJO PLAČO.

TAKLE UBIJALSKI POGLED DOBI MILAN, ČE GA PROSIŠ ZA POŽIREK PIVA

KER NI BILO ČASA, DA BI JOŽE ZAHVALNO MOLITEV ZMOLIL PRED OBROKOM, JO JE ODMRMRAL KLEČE, KAR MED TEM, KO SE JE BASAL S SENDVIČEM

EN GRAD

VČASIH SO REKLI ,DA CIGANI KRADEJO BICIKLE, AMPAK V ZADNJEM ČASU, SE TE TEHNIKE POSLUŽUJE TUDI MIRA