PREDMEJA GOLAKI ČAVEN

Konjiški planinci so znani kot neučakani ljudje, zato so se preteklo soboto odpravili pomladi naproti, in obiskali primorski del Slovenije. Njihov cilj sta bila dva primorska vrhova, in sicer Veliki Golak ter Čaven. Klub velikim pomladnim pričakovanjem pa je 90 planincev ostalo z dolgimi nosovi, saj so na poti po Trnovskem gozdu vladale prave zimske razmere , v katerih so morali planinci uporabiti vso svoje zimsko hodeče znanje za lovljenje ravnotežja v spolzko ledenih razmerah. Kljub temu pa so s pomočjo tehničnih pripomočkov kot so palice, dereze ter z aditivi obogateni čaj, pot premagali, se v planinski koči na Čavnu okrepčali, potešili lakoto in še bolj zahrbtno žejo. Pomladno zimski podvig se je končal kot je v navadi na avtobusni postaji v Konjicah, kamor so se kot že tolikokrat vrnili v istem številčnem stanju, kot so iz nje zjutraj odšli.

U.V.

PRVI JUTRANJI KORAKI, NOGE SO ŠE SKORAJ TAKO TRDE KOT PALICE

JANA IN MARTIN, STARA PLANINSKA MAČKA, MED HVALJENJEM ENEGA DRUGEMU, KAKO Z LAHKOTO STA PREMAGALA PRVI DEL POTI

KLASIČNA RAJKOVA POZA, OBLIZUJE SE OKROG UST, PO POPITI DOZI RUMA S ČAJEM

MINKA, MARTIN IN ŠTEFAN SO ZELO OMIKANI LJUDJE,MEDTEM KO PIJEJO, SE VEDNO DRŽIJO RESNO, AMPAK KO SE GA PA NAPIJEJO, JE PA HUDIČ

BRDNIKOVA LEPŠA POLOVICA FAMILJE JE STRELJALA PO DOLINI Z VSEMI RAZPOLOŽLJIVIMI FOTOAPARATI

ZIMSKA IDILA BREZ

ZIMSKA IDILA Z

VZPENJAJOČA SE ČETICA

DREVO TRESKAVEC- IZ NJEGA SE PRIDOBIVAJO TRESKE ZA PODKURIT OGENJ.

PREGREVANJE UTRUJENIH KOSTI

ŠIKANO LAČNA KOMBINACIJA

AJDOVŠČINA OD ZGORAJ

BOG VAS NIMA RAD, SAMI RDEČI

ZAKLJUČNO PAKIRANJE

ČE DELAŠ NA BANKI ,TI JE VSAKO ZAPRAVLJANJE DENARJA SMEŠNO.

slike&komentraji :U.V.

ZA VEČ SLIK, KLIKNI NA POVEZAVO: